Plaats een vacature
Baangids
  • Betaalbaar & transparant
  • Persoonlijk & up to date
  • Flexibel
  • Overzichtelijk

Nu ook via In Goede Banen

Baangids, de nieuwe carrièresite voor HBO- en WO- opgeleiden timmert al enige maanden gestaag aan de weg. Sinds vorige week is het voor bedrijven ook mogelijk om automatisch te posten via In Goede Banen. Dit heeft als voordeel dat vacatures niet handmatig hoeven worden ingevoerd.

Baangids heeft in de afgelopen maanden de eigen lancering prioriteit gegeven. Inmiddels maken meer dan 25 bedrijven gebruik van de site door regelmatig vacatures te posten. Een aantal dat elke week toeneemt. Voor alles wil Baangids gebruikers een transparante en overzichtelijke zoekervaring bieden. Dat we daarin goed slagen bewijzen de gestaag stijgende bezoekersaantallen.

Nu ook via In Goede Banen

Voor bedrijven is het nu makkelijker dan ooit om de vacatures onder de aandacht van een zo breed mogelijk publiek te brengen. Speciale services faciliteren dat een vacature makkelijk op verschillende jobboards gepost kan worden. Baangids heeft een koppeling met In Goede Banen tot stand gebracht, zodat vanaf nu de HBO- en WO-professional nog beter bediend kan worden met leuke in interessante functies.

Interesse

Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in plaatsing via In Goede Banen adviseren wij een account aan te maken op Baangids en een bezoek te brengen aan de site van In Goede Banen. Nadere info is uiteraard op te vragen door een bericht via ons contactformulier te sturen.

Van de redactie

Wil je reageren of heb je aanvullingen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.